perjantai 12. toukokuuta 2017

Eläinrata heprealaittain: Shur (Härkä)

Aurinko Härän sarvien välissä 9.6.2017 (Kuva: Stellarium)
Astroprofetiaa #2 - Härkä (hepr. Shur)
"Koko maailman tuleva tuomari"

5. Moos. 33:17
Matt. 25:31-33
Ilm. 1

Aurinko majailee Härän (Ilmestyskirjan Tuomari) tähdistössä 13.5.-20.6.

"Auringolle Hän on tehnyt niihin (tähtikuvioihin) majan." (Psalmi 19:4)
"Hän on määrännyt tähtien luvun, hän kutsuu niitä kaikkia nimeltä." (Psalmi 147:4)


                                                                                                                                                           

Taustaa eläinradan symboleihin: Esittelemme eläinradan tähtikuvioita sivustomme bannerissa niden alkuperäisestä raamatullisesta asiayhteydestä käsin. Vuorossa on Härkä. Kyse ei ole astrologiasta, horoskoopeista vaan Messiaan / Kristuksen todistuksesta luomakunnassa. Bannerimme on erinomainen mahdollisuus "huutaa katoilta" mitä Luoja on meidän korviimme "kuiskannut" (Matt. 10:27) eli perehdyttää lukijoitamme ja netissä surffaavia astrologeja tähtikuvioiden todelliseen Tarinaan joka on Raamatun Jeshua (Jeesus) eikä se "Suuri Oma Napa".

Raamatun ilmoituksen mukaan taivaan ja maan Luoja, JHVH on maailmankaikkeuden keskus. Kosmos ei pyöri oman napamme vaan Isä Jumalan ja Hänen Poikansa Jeshuan ympärillä josta eläinradan tarina alunperin kertoo. Raamatun ja historian mukaan eläinradan merkeissä piirtyy Isän ja Pojan persoona sekä tahto eikä ihmisen luonteenpiirteet tai kohtalot. Alunperin tähtikuvioilla ei ole mitään tekemistä okkulttisen tähdistä ennustelun, astrologian kanssa!

Vilkaiseppa bannerista Jumalan antamia Härän tähtien nimiä (Psalmi 147:4, Jes. 40:26) joilla on tuhansien vuosien historia ja mieti Raamatun ilmoituksen perusteella kertooko Härän merkki touko-kesäkuussa syntyneen ihmisen luonteenpiirteistä tms horoskooppihömppää vai Messiaan luonteenpiirteistä ja teoista? Tähtien nimien merkitysten lisäksi suosittelemme vilkaisemaan
Astroprofetioita -opetuksestamme mitä tähtikuvioissa on pelastushistorian aikana tapahtunut.

E.W. Bullingerin ajatuksia mukaillen auringon majailun Härässä 13.5.-20.6. voi ajatella ikäänkuin Taivaan Tarinan "lukuohjelmana" (vrt. Raamatunlukuohjelmat) jossa vuorossa on "Härän luku" Messiaan ikivanhassa jopa Raamatun kirjoituksia vanhemmassa tarinassa. Tähtien tarina on sama tarina kuin Raamatussa ja jota mm. Aadam, Eenok, Nooa ja Aabraham todisteiden mukaan lukivat ja tutkivat sillä heillä ei ollut vielä Kirjoituksia vaan tähdet.

Sitten tarkempaa selitystä "auringon majailusta" kussakin eläinradan merkissä:

Aurinko "vaatettaa" säteillään Härkää 13.5.-20.6. kuten joka vuosi. Tämän voi jokainen havaita aikaisin aamulla auringon noustessa tai illalla auringon laskiessa. Päivällä auringon majailua tähdistöissä on mahdotonta erottaa. Härän tähdistö on julistanut alusta asti yhdessä Raamatun profetioiden kanssa että luvattu Lunastaja, Messias Jumalan Poika on oleva koko maailman Tuomari joka tuomitseva niin omaisuuskansansa kuin kaikki kansat oikeudenmukaisesti. Ajatus tässä (auringon majailussa Härän tähdistössä tällä hetkellä) EI siis ole esim. että Ilmestyskirjan Tuomari, Jeshua (Jeesus) olisi tulossa esim. aivan kohtapuoli / tänä vuonna takaisin ja tuomitsemaan kansat tms "kristillistettyä" astrologista lopunajan ennustelua vaan yksinkertaisesti sitä että aurinko vaatettaa tällä hetkellä Härän tähdistöä, Ilmestyskirjan Tuomarin symbolia kuten aurinko vaatettaa raamatullisten syysjuhlien aikana esim. Neitsyen tähdistöä joka vuosi syys-lokakuussa josta Ilm. 12:1-7 on hyvin yksityiskohtainen kuvaus.

Ilmestyskirjan 12. luku keskittyy Neitsyen tähtikuvioon mutta Psalmi 19:4 on heprealaisen runouden avulla ilmoitettu yksityiskohtainen tähtitieteellinen kuvaus auringon majailusta kaikissa eläinradan tähtikuvioissa. Tämän videon avulla voi nopeasti oppia mistä on kysymys - Neitsyestä Leijonaan:Luoja on suunnitellut auringon vuotuiset liikkeet eläinradan tähtikuvioiden "läpi" tällä tavalla jonka jokainen voi paljain silmin havaita tai nopeutettuna planetaario-ohjelman avulla kuten videossa. Auringon "majailu" tähtikuvioissa on kuvattu hyvin yksityiskohtaisesti heprealaisen runouden avulla Psalmissa 19. Samalla tähtikuvioiden "läpi" kulkevalla näennäisellä radalla kulkevat myös kuu ja planeetat - Maasta katsoen.

Auringon, kuun ja planeettojen kierto Maanpiirin yllä on kirjaimellinen tosiasia jonka jokainen voi havaita. Ei astrologiaa saati teologiaa. Pääosassa on aurinko sillä se on Yljän esikuva "joka tulee esiin kammiostaan ja riemuitsee kuin sankari rataansa (eläinrata) juostessaan".

-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!