perjantai 9. kesäkuuta 2017

Esittelyssä uusi logomme ja maskotti!

"Pekah bar Kokhba"
Virallinen "maskottimme" on tässä, uudistetussa logossamme / bannerissamme! Olkoon hän sitten vaikka modernisoitu tulkinta profeetta Danielista / itämaan tähtitieteilijästä "funkahtavalla" fiiliksellä. Tekniikka on öljypastelli + Photoshop. Saa varmasti Bootsy Collinsinkin kateuteen! Tämän veikkosen kanssa on hauskaa tutustua heprealaisen taivaskulttuurin salaisuuksiin vaikka lasten kanssa.

Tutkitusti ihmishahmot lisäävät klikkauksiakin sillä kuvat ihmisistä tuovat netti-sivulle lämpöä. Eiköhän tuo "charmi" karkoita loputkin kolkkoudesta :D-Danielin Perintö

2 kommenttia:

  1. Logo on kieltämättä ihan taidollisesti tehty ja näyttää hyvältä jopa suurennettuna. Jos olisin yhtä taiteellinen, olisin jo tekemässä yhtä sun toista logoa ja kuviota, ja tietenkin myös litteän Maan materiaalia siinä ohessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pyrimme persialais-heprealaiseen historialliseen tunnelmaan Danieliin ja Esteriin liittyen. Laitapa mailia niin katotaan miten voimme auttaa lättänämatskuissa.

    Olemme kesälomalla blogin päivittämisestä intenssiivisen kevään jälkeen mutta ei se meitä jeesaamasta estä.

    VastaaPoista

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!