sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Rob Skiba: 9/11, Jeesuksen syntymäpäivä ja uusi maailmanjärjestys (VIDEO)Rob Skiballa on jälleen asiallista ja samalla viihdyttävää settiä about 45 minuuttia. Mies osaa tietyllä tavalla yhdistää lähes joka puheessaan "Star Warsin" ja Raamatun profeetalliset totuudet niin että aika vain hujahtaa katsellessa. Ai Raamattuko tylsä? Älkää viitsikö! Erityisesti nuorten kannattaisi katsella tällaista settiä jota ei rippi -tai pyhäkoulussa kuule saati helluntaikirkossa puhumattakaan kundalini-tärinöistä.

Video on ilmeisesti taltioitu 10. syyskuuta 2016 Decoding Deception (engl. "eksytyksen paljastaminen") konferensissa Yhdysvalloissa. Eikä syyttä sillä seuraavalla päivällä, syyskuun 11. tai "9/11":la näyttää olevan valtaisasti merkitystä niin Messiaan suunnitelmissa kuin antikristuksenkin juonessa johon 9/11 "terrori-iskut" liittyvät. Skiballa on myös syvää profeetallista ymmärrystä tähtikuvioista, tällä kertaa Orionista erityisesti rappareiden ja illujen eli antikristuksen ja "Pallon" palvojien vinksahtaneesta näkökulmasta joten tätä ei kannata missata. Siinä on yksi Danielin Perinnön rakkaimmista tähdistöistä, mahtava Pojan symboli jota Nimrodin asiamiesten on turha yrittää varastaa itselleen! Tulemme pureutumaan Orioniin jatkossa perusteellisesti.

Video on tavallaan jatkoa omaan visuaaliseen tutkielmaamme kaikkien aikojen "nainvanvannista" eli syyskuun 11. päivästä 2 eaa jonka "taivaallisten pasuunoiden pauhu" muutti historiankulun ikuisesti!

Lukijat kyllä tietävät miksi. Olkaapa siunattuja!

-Danielin Perintö

Lähteet:
KERRAN 111 000 000 vuodessa!! Ilm. 12 suuri merkki taivaalla 11. syyskuuta vuonna 2 eaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!