maanantai 5. kesäkuuta 2017

The Way (Tie) -dokumentin traileri (VIDEO)
Onko aikamme suurin herätys eli uskomme "heprealaisille juurille", alkuperäiseen sapattiin, Herran juhliin sekä ylipäätään "Roomasta Jerusalemiin" paluu niin teologiassa kuin käytännössäkin vain jokin muutaman höyrähtäneen kristityn juttu siellä täällä vai maailmanlaajuinen "viikunapuun" kukkaanpuhkeaminen? Uskonpuhdistuksen loppuunsaattaminen? Apostolinen herätys jota on rukoiltu vuosikymmenet "hääpuvun" lopulliseksi kaunistamiseksi?

Katso maailmanlaajuiseen DVD-levitykseen julkaistu koko dokumentti täällä digitaalisena versiona ja päätä sitten onko tämä ihmisistä vai Jumalasta. Jos rakastat koko TOTUUTTA eikä ainoastaan armolahjoja, pelastumista yksin veren armosta, tupakoinnin lopettamista, lähimmäisen rakastamista, aviovuoteen pyhittämistä yms ensimmäisen uskonpuhdistuksen hedelmää viimeisiltä vuosisatojen ajalta ja Jeesuksen seuraamisen perusjuttuja niin tämä pätkä on sinulle!

-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!