Kirjallisuutta

Kirjat
 Joulun tähti, Risto Heikkilä
WSOY

Suomenkielinen syväluotaus Beetlehemin tähden arvoitukseen joka ei jätä lukijaa epäilyksen varaan. Luterilaisesta teologiasta ja nimeämispolitiikasta huolimatta kaikkien Mazarot-fanien ei sovi ohittaa tätä kotimaista klassikkoa! Harvinaisuus jonka ainoan kappaleen tilasimme itsellemme lahjaksi netin antikvaarista.

 
 Witness In The Stars, E.W. Bullinger
Kregel Publishing

Raamatullisen tähtiteteen modernin uranuurtajan klassikoteos jo 1800-luvulta ei juuri esittelyjä kaipaa. Mm. Adlibris.com myy tätä kirjaa.


Chronological Gospels 
The Life and Seventy Week Ministry of the Messiah
Michael Rood
Aviv Moon Publishing

Tässä on moninverroin enemmän kuin yksi Evankeliumitekstien käännös ja selitysteos juutalaisesta asiayhteydestä käsin muiden joukossa. Sisäänrakennettu raamatullinen kalenteri Mazaroteineen päivineen, syväluotaavat kommentaarit, heprean ja aramean alkutekstit sekä runsas kuvitus ja johdonmukaiseen historialliseen järjestykseen laitettu Evankeliumikerronta saavat tekstit elämään ennenkokemattomalla tavalla ja piirtävät eteemme teologian valheista ja vääristä käännöksistä vapaat heprealaisen Jeshuan kasvot! Mm. Amazonista.


 Evangelpreneur: How Biblical Free Enterprise Empower Faith, Family and Freedom
Josh Tolley
BenBella Books 

Erinomainen ja helppotajuinen opaskirja aloitteleville yrittäjille jotka tahtovat etsiä kaikessa ensiksi JHVH'n (Jumalan) valtakuntaa ja harjoittaa liiketoimintaa sen pohjalta tinkimättä uskosta, perheestä ja vapaudesta! Saatavilla Adlibris.com:sta ja Amazonista.

Linkit

Videot